Tudástár

Saját tapasztalatból tudom, hogy tudásunkat nagyon sokrétűen tudjuk képezni, tovább fejleszteni.

Az én kedvencem az olvasás. Az olvasásból tudást szerzel!

Legyen szó akár egy szakkönyvről, kötelező olvasmányról vagy egy jó krimiről, mindenképpen tanulsz belőle. Megismerhetsz más kultúrákat, más népeket, szokásokat. Érdekes gondolatokat, más látásmódot, különleges praktikákat sajátíthatsz el. Sosem tudhatod, hogy egy könyvben olvasott apró információ mikor lesz hasznodra amivel kitűnhetsz egy új társaságban például.

Az olvasás csökkenti a stresszt!

Érezted már azt egy zúzós nap végén, hogy mindjárt felrobbansz és mindenki hagyjon békén? Ha ilyenkor előveszel egy könyvet és hagyod, hogy elterelje a figyelmedet, kedvenc karaktereid tutira segítenek, hogy rövid idő múlva eltűnjön a stressz és az este hátralevő részét kiegyensúlyozottabban töltsd el. Megtanít koncentrálni! Mai világunkban, amikor mindenki legalább három dolgot csinál azonos időben, jól jön a fókuszálás képessége.

Egy szóval! Olvasásra bírnám kedves látogatóimat!

És nem kell megijedni, nem szakmai könyvekre, vagy jogszabályokra gondoltam.

Az az ötletem támadt, hogy általam kedvelt hangos könyveket megosztanék veletek, bár a papír alapú könyv olvasását nem pótolja, de egy fárasztó nap után, ha hátra dőlsz a karosszékedben, és akár csukott szemmel hallgatod, ugyan olyan nyugtató, vagy akár serkentő lehet.

Fogadjátok tőlem szeretettel és hallgassátok, használjátok!