Szolgáltatások

Könyvelés

Kft., Rt., Bt., EVA, KATA és egyéni vállalkozók könyvelése

Kérjen személyes találkozót a Kapcsolat menüpontban szereplő elérhetőségek egyikén! A személyes benyomás, a személyes tapasztalat nem azonos egy ajánlattal, mert ilyenkor nem csak ígéreteket, számokat, hanem embert és céget lát egy ajánlat mögött.gazdasagi_optimalizalas_illustration

Mi szívesen látjuk az irodánkban, hogy megismerjük egymást, megbeszéljük ezeket a dolgokat, és utána döntsünk a hogyan továbbról.

Mit tartalmaz a teljes körű könyvelés szolgáltatásunk?

 • Teljeskörű kettős könyvvitel vezetését
 • Adóbevallások elkészítését és beadását
 • Mérleg- és eredménykimutatás készítését
 • Ügyintézést és képviseletet az adóhatóságoknál
 • Segítségnyújtást a számviteli politika és egyéb kötelező szabályzatok elkészítésében
 • Adatszolgáltatást és segítségnyújtást a KSH-hoz benyújtandó adatlapokhoz
 • Időszakonként adatszolgáltatás

Hogyan dolgozunk?

 • A lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük a munkánkat, bevallásait határidőre adjuk be.
 • A havi/negyedéves anyagok átvételekor – igény esetén – átbeszéljük az előző havi/negyedéves időszakot.
 • Mindig időben tájékoztatjuk az éppen aktuális teendőkről, fizetendőkről, változásokról – személyesen, telefonon, e-mail és/vagy hírlevelünk útján.
 • A legjobb tudásunk szerint járunk el, hogy mindig ki tudja használni a törvény adta lehetőségeket.
 • Kérdései megválaszolására, külön egyeztetésekre, együttgondolkodásra mindig készek vagyunk.

100% garancia, szakmai felelősségvállalás

Cégünk szakmai felelősségvállalás mellett végzi a könyvelési szolgáltatást. És ez mit jelent? Ha mi hibázunk, mi fizetjük ki a büntetést Ön helyett! Ennek érdekében, felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Ha Önnek tetszett mindaz, amit itt olvasott, kérjen egy személyes találkozót vagy online ajánlatot!

Bérszámfejtés

letoltesKönyvelőt keres bérszámfejtéshez? Jöjjön el irodánkba és ismerjen meg bennünket! Nézzen körül nálunk, hogy láthassa, hol, kivel, hogyan is dolgozunk. Beszélgessünk egy kicsit az Ön vállalkozásáról. Nézzük végig, mit szeretne, milyen igényei vannak, és azt, hogy mi hogyan és mennyiért tudjuk azokat teljesíteni.

Egy érdeklődő találkozás még semmire nem kötelezi Önt, viszont jó összehasonlítási alap, hogy biztonsággal dönthessen egy ilyen fontos kérdésben.

A díj csak nettó 1000 Ft/fő/hó.

A bér kényes kérdés. A pontos elszámolás, a bevallás a munkavállalónak és a munkáltatónak egyaránt fontos, hiszen minden oldalon komoly elvárással és kötelezettséggel jár. A bér és a bérhez kapcsolódó egyéb elszámolások komoly kihívást jelentenek még a szakemberek számára is. Ha beleolvasott egyszer-egyszer egy fórumba, megtapasztalhatta ezt. Nem egyszerű feladat a sok-sok szabály és járulék között eligazodni, követni a rengeteg változást, megtalálni a helyes megoldást. Persze, nem elég tudni, hogy mit, hogyan kell, a munkát is el kell végezni: mindent időben és pontosan adminisztrálni, elszámolni és jelenteni/bevallani.

Mi levesszük ezt a terhet a válláról. Elvégezzük ezt a munkát és vállaljuk a felelősséget is, továbbá nincs további költsége sem. Figyeljük a változásokat, és tájékoztatjuk is ezekről. Nézzük át részletesen, mi mindent vállalunk a bérszámfejtés keretén belül.

Mit tartalmaz a bérszámfejtés szolgáltatásunk?

 • Havi rendszeres bérszámfejtést a jelenléti ívek alapján
 • Bérpótlékok és egyéb juttatások számfejtését
 • Havi bérlisták átadását papíron és/vagy emailen
 • Járulékokat összesítő adatszolgáltatások teljesítését
 • Munkaügyi- és bérstatisztikák elkészítését, leadását
 • Fizetendő adók- és járulékok listájának összeállítását a bérszámfejtés adataiból
 • Bevallásokat az államháztartással szembeni egyes kötelezettségekről
 • Ki- és belépők bejelentését
 • Szabadságok nyilvántartását
 • Naprakész tájékoztatást a bérszámfejtést érintő törvények, rendeletek változásairól
 • Hatóságok előtti szakmai képviseletet
 • Tanácsadást

Hogyan dolgozunk?

Az Ön által időben leadott információk alapján (betegállomány, szabadságok, létszámváltozás stb.) elkészítjük a bérszámfejtést. Nálunk ezzel indul a hónap.images

A nettó bér és a fizetendő járulékok kiszámítását követően, de legkésőbb minden hónap 10-ig tájékoztatjuk Önt, mégpedig, szokásainak megfelelően.

Amennyiben Ön elektronikusan utal, az előzetes megbeszélések szerint megírjuk email-ben, adónemenként az utalandó összeget és a hozzá tartozó számlaszámot.

Jöjjön el irodánkba és ismerjen meg bennünket! Nézzen körül nálunk, hogy láthassa, hol, kivel, hogyan is dolgozunk. Nézzük végig, mit szeretne, milyen igényei vannak, és azt, hogy mi hogyan és mennyiért tudjuk azokat teljesíteni.

Egy érdeklődő találkozás még semmire nem kötelezi Önt, viszont jó összehasonlítási alap, hogy biztonsággal dönthessen egy ilyen fontos kérdésben.

Adótanácsadás

Mikor van szükség adótanácsadásra?

A gazdasági élet számtalan esetet produkál – törvényi, jogszabályi változások, ingatlan, üzletrész, cég vétele-eladása, hitelfelvétel, beruházás, bér, cafeteria stb. – amikor nagyon nem mindegy, hogy tudjuk-e, mi közül választhatunk, és mi hogyan hat ránk a jövőben. A nem mindennapi esetekben még inkább fontos, hogy körültekintő legyen, kihasználhassa a törvény adta lehetőségeket, és a lehető legjobb gazdasági döntést hozza meg.

Adótanácsadás – ügyfélkörön kívül 5,000 Ft / óra + áfa

merlegEnnyit biztosan megér Önnek, ha adótanácsadásra van szüksége. A nyereség, vagy sokszor a büntetés ennek a sokszorosa is lehet. Ügyfeleinknek az adótanácsadás ingyenes! Kérjen időpontot!

Céget alapít?

Cégalapítás előtt számtalan kérdés, kétely merülhet fel Önben. Pl.: Milyen vállalkozási formát válasszak? ÁFA körbe jelentkezzenek-e be vagy sem? Mire figyeljek, hogy ne maradjon ki semmi fontos az alapító okiratból, stb.

Alakuló cégek esetében, meghallgatjuk a kérdéseit, elképzeléseit, és javaslatot teszünk, hogy az adott körülmények és a lehetséges bevételek mellett – ismerve a terveit, pénzügyi helyzetét, és egyéb körülményeit -, mely adózási forma volna a legmegfelelőbb az Ön számára és miért. Igyekszünk a lehető legjobbat kihozni az elképzeléseiből.

Cégalapítás előtti tanácsadás esetén, ha ügyfelünkké válik, a tanácsadás ingyenes (a tanácsadás árát az első havi díjból levonjuk)!

Működő vállalkozásához kér segítséget?

Működő cégekkel is van ám teendő és gondolkoznivaló! Akinek már van cége, az tudja, hogy miről beszélünk. Ezekben az “okoskodásokban” segítünk Önnek. Nem lesz egyedül! Mert akinek egyedül kell dönteni olyan kérdésekben, amely nem a területe, annak súlyos teher nyomja a vállát, és sok hibát követhet el. Néha célszerű meghallgatni/megfizetni több szakembert is, és úgy dönteni.

Az állandó új munkaerőpiaci változások, a jogszabályok és adózási szabályok napról-napra változnak, ezért fontos, hogy a munkáltatók naprakész információkkal rendelkezzenek e területeken. Egy-egy új munkavállaló esetében akár több tízezer forintot tud a munkáltató megtakarítani, ha a könyvelő folyamatosan tájékoztatja a munkaerőpiaci, adózási változásokról. Mindig aktuális adókímélő, bérszámfejtési és munkajogi tanácsokkal látjuk el, és megkeressük az optimális megoldást! Ez nekünk nem fáradtság, kihívás!

Az adótanácsadás ügyfeleink részére minden esetben díjmentes.

Mit tartalmaz az adótanácsadás?

 • Alakuló cégeknek szakmai adótanácsadást, pl. milyen vállalkozási formát, milyen áfakört válasszon?
 • Előző időszakok ellenőrzését, szükség esetén újrakönyveléssel.
 • Konzultációs lehetőség biztosítását adózási ügyekben.
 • Tanácsadást a törvényváltozásokat követő adóoptimalizáláshoz.
 • Tervezhető jövő

Extra szolgáltatások – díjmentesen (havi díjban benne foglaltatik.)

Időbeni tájékoztatás a törvényi változásokról is

Akinek van már cége, az tudja, hogy milyen teendőkkel jár egy vállalkozás. Itt vannak például a törvényi változások. Ezekről tudnia kell ahhoz, hogy követni tudja, és alkalmazkodni tudjon ezekhez! Igyekszünk értelmezni és érthetően továbbadni a változásokat a lehető leggyorsabban, mindenre kiterjedően, és felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a változás kit, hogyan érint.

Személyes képviselet a hatóságok előtt

Megkíméljük Önt! Meghatalmazás alapján, teljes körűen és szakszerűen képviseljük Önt a hatóságok előtt, és mindenről részletesen tájékoztatjuk.

Igazolások beszerzése

Legyen szó nullás igazolásról vagy adóigazolásról, ha Önnek szüksége van erre, mi megkérjük Ön helyett!

Hitelkérelmekhez adatlapok kitöltése

Hitelre van szüksége? Hitelkérelemhez, a bank által elvárt adatlap munkánkhoz kapcsolódó részének kitöltése is díjmentes szolgáltatás.

Igény szerinti adattáblák, elemzések kitöltése

Előfordulhat, hogy Ön valamilyen saját, speciális táblázatban szeretne látni különféle adatokat a vállalkozásával kapcsolatban. Pl. Szeretné tudni, hogy egy-egy szállító felé mennyit fizetett ki az adott évben, egy időszakban, vagy bármilyen, ehhez hasonló kérése lenne. A könyvelésből kinyerhető információkkal állunk szíves rendelkezésére. Ha Önnek ilyen igénye van, megoldjuk. Beszéljük meg!

Szakmai felelősségvállalás – ha hibázunk, mi fizetünk

A pontos, határidőre történő könyvelésnek, bérszámfejtésnek, a kért adótanácsadásnak részünkről természetesnek kell lennie. Persze, előfordulhat néha nálunk is egy-egy kisebb hiba, tévedés, de ha a mi hibánkból Önnek anyagi kára keletkezne, mert egy hatóság büntetést szabna ki a vállalkozására, azt mi fizetjük Ön helyett. Nálunk ez jelenti a munkánkért való szakmai felelősségvállalást.

Könyvvizsgáló biztosítása

Átlépte az értékhatárt, és könyvvizsgálóra lenne szüksége? Ha Önnek nincs ilyen kapcsolata, vagy egy már általunk is kipróbált, megbízható könyvvizsgálóra lenne szüksége, mi ajánlunk Önnek!

Jogi szakember ajánlása, találkozó akár az irodánkban

Jogi ügyekben kér eligazítást, képviseletet, tanácsadást, ügyintézést? Szívesen ajánljuk kipróbált, lelkiismeretes, együttműködő jogi partnerünket.

Ügyfélkapcsolatok erősítése

Cégünk nagyon sok vállalkozással van kapcsolatban. Ügyfeleink az élet legkülönfélébb területein dolgoznak. Szívesen ajánljuk, és összehozzuk őket, ha biztosak vagyunk abban, hogy egymás segítségére lehetnek.

Monitoring

Időszakonként ismétlődő ellenőrzés, jelentés vállalkozása pénzügyi, gazdasági helyzetéről. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak évvégén szembesüljön vállalkozása aktuális helyzetéről.